• Имахме голямо събитие през м.Май и всичко беше предoставено с срок и на време. Служителите Ви бяха доста търпеливи с мен, а гостите ми останаха много доволни. Всички харесахме храната и представянето й. Хапките със сьомга са изключителни.

  Георги Станоев

 • Не мисля, че може да се опише с думи колко невероятно прекарахме снощи. Чудесна организация и изпипани детайли. Много от гостите ни споделиха, че са били на най-добрата сватба до сега. Комплиментите са също и за храната - беше превъзходна!

  И. Цанкова

 • Наистина много Благодарим. Партито беше страхотно. Да, вие, момчета и момичета бяхте фантастични! Храната беше фантастична, а персоналът бе невероятен и професионално подготвен. Прекарахме отлично през цялата нощ. Гарантирано ще Ви наема отново.

  сем.Спасови

 • Смея да твърдя , че това е най-добрата кетъринг компания в София, а може би и в цяла България. Екип от изключителни професионалисти способни да изпълнят по най-добрия начин всяко желание на клиента. Мога да пиша суперлативи още цял ден , но няма смисъл , тази фирма сама говори за себе си.

  Илиян Пенев

 • Всичко беше повече от перфектно! Като кум искам да изкажа искренни благодарности за всичко направено за нашите младоженци! Не се чудете, това е фирмата!

  Росица Попова