• Разполагаме с отличен екип от професионалисти в своята област, готови да задоволят всеки Ваш каприз и желание. Запознайте се в всеки от нас!

 • Всичко започна като на шега. Преди 10 години се завърнах от Ню Йорк. Имах 3-годишен опит в топ 5 световни кетъринг компании. С мой приятел, който откликна моментално стартирахме за отрицателно време. Той разполагаше с контакти, аз с опит. Започнахме да инвестиране в инвентар, сайт, офис, склад... и спечелихме доверието на хора, които ни повериха организирането на личните им празненства и корпоративни събития, и така до днес!

  Ирина Наскова - Мениджър

  Ирина Наскова - Мениджър

  Всичко започна като на шега. Преди 10 години се завърнах от Ню Йорк. Имах 3-годишен опит в топ 5 световни кетъринг компании. С мой приятел, който откликна моментално стартирахме за отрицателно време. Той разполагаше с контакти, аз с опит. Започнахме да инвестиране в инвентар, сайт, офис, склад... и спечелихме доверието на хора, които ни повериха организирането на личните им празненства и корпоративни събития, и така до днес!

 • Текст

  Ивайло Тахчиев - озвучаване

  Ивайло Тахчиев - озвучаване

  Текст

 • Вики е завършила "Счетоводство и контрол", но разбива всички стереотипи за скучните счетоводители. Има богат професионален опит в различни сфери. Сега е част от бързоразрастващия се екип на един от магазините на голяма търговска верига. Горда майка на 2-годишния Виктор и вдъхновена от хора, които имат големи идеи, топли сърца и сбъдват мечтите на други хора, затова от все сърце се раздава и за мисията на I & G Catering. Ако се намирате в черноморския регион на България - Вики е Вашата фея за организиране на корпоративни събития, детски партита, сватби, коктийли и др.

  Виктория Енева - регионален мениджър за град Варна

  Виктория Енева - регионален мениджър за град Варна

  Вики е завършила "Счетоводство и контрол", но разбива всички стереотипи за скучните счетоводители. Има богат професионален опит в различни сфери. Сега е част от бързоразрастващия се екип на един от магазините на голяма търговска верига. Горда майка на 2-годишния Виктор и вдъхновена от хора, които имат големи идеи, топли сърца и сбъдват мечтите на други хора, затова от все сърце се раздава и за мисията на I & G Catering. Ако се намирате в черноморския регион на България - Вики е Вашата фея за организиране на корпоративни събития, детски партита, сватби, коктийли и др.

 •