• Сватбени тържества

 • Не мисля, че може да се опише с думи колко невероятно прекарахме снощи. Чудесна организация и изпипани детайли. Много от гостите ни споделиха, че са били на най-добрата сватба до сега. Комплиментите са също и за храната - беше превъзходна!

  И. Цанкова

 • Има само едно сватбено тържество – вашето!

  Подготовката за сватбения ден започва месеци предварително. Покрай цялата организация често накрая се чувствате толкова изтощени, че не можете да се зарадвате и развълнувате от мига, който сте чакали толкова дълго. Прехвърлете задълженията и отговорностите по тежката организация на цялото сватбено тържество на професионалистите. Така ще получите мечтаната сватба и ще изживеете пълноценно всеки миг от нея.

  I&G Catering предлага организация на следните тематични сватби и не само:

  Луксът не е порок - Сватбено тържество на луксозна яхта, в скъпа къща или бална зала. Изживейте мечтата си да сте принцът и принцесата на бала. Красива булчинска рокля, дизайнерски костюм за младоженеца, изискано меню, ще подготвим всичко до най-малкия детайл и ще следим нищо да не помрачи празника ви. Само си пожелайте разточителна сватба, за която всички да говорят и пишат дълго.

  Традиционна българска сватба - Мечтаете за сватба на зелена поляна, заобиколена от високи върхове. Искате да се вречете на любимия човек под звуците на гайда и да танцувате хора до премаляване. Можем да ви предложим перфектна организация на сватбения ви ден в Родопите или в традиционен български ресторант с фолклорна програма.

  На брега на морето - Много двойки мечтаят за сватбено тържество на брега на морето, но координацията на гостите, хотела, заведението ги плаши. Не се отказвайте от мечтата си. Обадете ни се. Ние с удоволствие ще я осъществим.

  Бяла приказка - Искате сватба в бяло. Не, не просто бяла сватбена рокля. Искате бели свещи, воали, цветя, красива бяла дантела, бели шатри и балдахини… За вас това е начинът да покажете колко е чиста любовта ви. Ние ще ви помогнем.

  Цветна прелест - Предпочитате по-нестандартни цветове за вашето сватбено тържество? Представяте си нещо съвсем различно от традиционното – червено, златно, лилаво. Искате ярко тържество, което да подчертава силата на чувствата ви. Имате го!

  Еко сватба - За вас еко мисленето не е мода, а начин на живот. Затова и искате еко сватба – на открито, с екологично чисти продукти, органични храни, много плодове и зеленчуци. Дрехи от органична тъкан и букет ароматни цветя. Ние ще ви осигурим това, от което имате нужда за една наистина „зелена” сватба.

 • Направете запитване

  изпрати