Ирина Владимирова в Ден на професиите

Ирина Владимирова – завършила “Връзки с обществеността” в Нов Български Университет.
Собственик на една от най-големите компании за организиране на събития в България. Работила в най-големите агенции в областта в Ню Йорк. Нейната креативност създава всички игри и костюми в предаването “Биг Брадър”, в последните няколко сезона. На “Деня на професиите” ще разкаже как успява да бъде в центъра на всички медиини събития, както и приложимо ли е Българското образование в Ню Йорк!  Повече за нея и за професията ѝ ще чуете на 17.03 в  Пловдивския университет. Заповядайте!

 

“Ден на професиите” е инициатива на Ротаракт клубовете в България с цел да ориентират ученици от 8ми до 12ти клас в професионалното им развитие. Идеята е професионалисти от различни сфери да разкажат как са се реализирали и какви възможности и препятствия се крият пред младите.

Учениците имат възможност да слушат, да задават въпроси и разговарят с всеки един от вече утвърдените професионалисти, като по този начин се ориентират или преориентират в следването си .
Първото издание на събитието се проведе през 2016 г. в гр. Пловдив и пожъна огромен успех – над 300 ученици взеха участие в панели по Медицина, Право, Архитектура, Икономика, IT.

Facebook