Под наем

какво предлагаме

При нас можете да намерите необходимото Ви оборудване, независимо от
повода и вида събитие, което организирате като клиент или партньор. Можете
да избирате от голям асортимент, който да получите на място с доставка от нас.

Бъди гост на собственото си събитие!

С предоставяните от нас услуги, ще се чувствате спокойни от началото до края!

В I&G Catering ние вярваме, че всяка организация на сватба, рожден ден, корпоративно събитие,
пресконференция, се нуждае от стриктна система за управление, точка по точка, за да може да изпълним всичко планирано. Всяко събитие е специално и уникално и към него трябва да се подхожда така, третирайки го различно, с организация по специален и уникален начин, подхождайки индивидуално.
Това му придава по-голямо значение и стойност.
Иновативните идеи трябва да се използват при избора на локацията, украсата, аранжирането на цветя, подредбата, цветовете и темата. Използваните озвучителна техника, светлини и оборудване да бъдат актуални и да отговарят на очакванията на клиента.

Предварителното планиране на реалистичен бюджет е неизменна част от всеки план.

Ние Ви предлагаме качествен мониторинг на събитието с предварителен подбор на отговорниците по задачи и ангажираните подизпълнители в срок.
Ние ще Ви предложим подходящите зали и подредба, селекция от подизпълнители – най-добрите в бранша и за региона, оборудването, което да гарантира комфортна на събитието, декорация, която да допълни празничното настроение, за да може Вашето събитие да има цялостни и завършени визия и усещане.
От нас зависи да Ви накараме да се чувствате уверени, че всичко е така, както си
го представяте от избора на локация, през подбора на партньори и подизпълнители до забавлението и удовлетворението от крайния резултат.